Svarta damtofflor i tyg från SCHOLL
Varumärke: SCHOLL
Artikelnummer: 0990584

Beskrivning

Funktionella tofflor från Scholl med Biomechanics-fotbädd som lindrar besvär vid pronation och hjälper till att avlasta häl, fotled och knä. Idealiska både som arbetsskor eller fritidsskor, inomhus som utomhus.

Tofflorna är praktiskt designade med slip-in och en mjuk mesh-ovandel förstärkt med PU. Vid vristen finns partier med resår för en flexibel komfort över foten. Baktill finns en låg hälkappa vars främsta funktion är att hålla den löstagbara Biomechanics-fotbädden på plats.

Funktionen och pronationsstödet sitter i Scholls unika Biomechanics-fotbädd. Dina fötter får ett ordentligt och stabilt stöd tack vare en skålad design och ett uppbyggt stöd hålfoten. Stödet är utvecklat för att motverka pronation, att fötterna faller inåt när du går.

Scholls Biomechanics-fotbädd håller foten i en rakare ställning för att motverka pronationen och ge dig en naturligt avlastad och avslappnad gångstil. Även besvär med hälsmärta eller hälsporre som uppstått till följd av pronationen kan lindras med Biomechanics-fotbädden då dess skålade hälkupa och uppbyggda hålfot ger ett bra och avlastande stöd för plantar fascia-senan.

Tofflorna har en lättviktig och stötdämpande yttersula i EVA med greppvänlig design.

Läst och passform är normal.

999 kr 499 kr

Information

Färg Svart
Foder Textil
Innersula Biomechanics
Löstagbar sula Ja
Yttersula Eva
Material Textil
Butik 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Riekershopen, Strömstad

Leverans inom 2-4 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 1.000 kr

Öppet köp i 14 dagar
Smartshoes