Leveranser

49

LEVERANSER

Handla i vår nätbutik och hämta ut din beställning helt fraktfritt i vår butik.Du kan även göra eventuella returer i butiken utan kostnad.

När beställningen kommit till butiken och är klar för att hämtas får du en sms avisering med en pinkod. Uppge den och visa legitimation för att hämta ut paketet. Vid bud krävs bådas legitimationer.

Din beställning måste hämtas ut inom 14 dagar från det att du fått din första avisering. Hämtar du inte ut beställningen skickas den tillbaka till oss som outlöst och då debiteras 200 SEK för frakt och omkostnader.

Beställningen levereras med DHL till ditt närmaste utlämningsställe med en fraktkostnad på 49 Vid köp för mer än 1000 SEK är det fri frakt. Detta oavsett om du beställer en eller flera produkter samtidigt. Det är fraktfritt att hämta i vår butik.

Normalt får du din beställning inom 2-4 arbetsdagar (vid uthämtning i butik upp till 7 arbetsdagar). Under högsäsong samt vid hög belastning kan leveranstiden vara något längre. Har du inte mottagit avisering om att paketet finns att hämta inom leveranstiden på 2-7 arbetsdagar måste du kontakta oss på info@smartshoes.se så vi kan se vad som hänt med paketet.

Force Majeure

Händelser som ligger utanför vår kontroll, som t.ex. naturkatastrofer, krig eller dylikt skall hänföras till Force Majeure. Detta innebär att Riekershopentanum.se befrias från de förpliktelser de har att fullgöra ingångna avtal.


Leverans inom 2-4 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 1.000 kr

Öppet köp i 14 dagar
Smartshoes