1. Hem
  2. Artiklar
  3. Rieker
  4. Rieker skor
  5. Rieker sandaler, stövlar, kängor
  •  2024-04-08
  • Smartshoes

Stort sortiment hos Riekershopen i Strömstad  - online och butik

Söker du sköna skor för alla tillfällen? Hos Riekershopen i Strömstad finner du ett brett sortiment av sköna Riekerskor. Vi har bland annat sandaler och kängor för både dam och herr samt stövlar för dam. Och mycket mer! Så du kommer att hitta något som du gillar i vår webshop. Se hela vårt stora utbud av RIEKER sandaler stövlar kängor. 

RIEKER sandaler, stövlar, kängor - bekväma och snygga 

RIEKER är ju kända för sin komfort. Och att gå i ett par skor från RIEKER är något alldeles extra. Känn hur den stötdämpande sulan skonar dina fötter och fortsätter göra det under hela dagen. Dessutom är lästen rymlig och kommer att anpassa sig efter foten om den behöver extra utrymme ibland.  

RIEKER sandaler är moderiktiga, men samtidigt sköna att gå i. De sitter bra på foten utan att glappa och det finns ett par Riekersandaler att matcha varje outfit med. Till både vardag och fest! 

Stövlar för dam från RIEKER finns i olika höjd på skaften och de finns i många snygga färger och material, eftersom de ska kunna passa tillsammans med både kjol och byxor. 

RIEKER kängor är varma och sköna. Många av dem har ullfoder och de flesta kängorna har blixtlås på insidan för att vara lätta att ta på och av. De passar att använda både i city och till skogs. 

Rieker Anti-stress 

Den älskade anti-stresssulan ger dig komfort och stötdämpning under hela foten. Stötdämpningen är inbyggd i både innersulan och yttersulan. Tack vare den slipper dina fötter onödig påfrestning och du kan bära dina RIEKER hela dagen. Samtidigt som lästen är utformad för att vara extra rymlig. 

Det är perfekt om du har ett jobb där du står eller går mycket och att fötterna ofta svullnar upp. Eller om du har lite bredare fötter, då passar Riekerskor dig perfekt.  

Materialet som alla Riekerskor tillverkas i andas för att dina fötter ska må bra. Materialet är dessutom mycket hållbart och tål att slitas på länge. Alltså riktig Riekerkvalitet!

Köp Rieker sandaler, stövlar & kängor hos smartshoes.se

Det är redan miljontals kunder världen över som har upptäckt vad RIEKER har att erbjuda dina fötter. Så använd dem på jobbet eller på fritiden. Eller till festliga tillfällen! 

För Riekerskor har ett bra pris och är alltid trendsäkra. Snygga, bekväma och alltid med samma fantastiska komfort.  

Snart kan du ha dina RIEKER sandaler, stövlar, kängor hemma. Vi erbjuder alltid snabb leverans. När du sedan har tagit emot dem har du 14 dagars öppet köp. Och Smartshoes.se erbjuder alltid fri frakt vid köp över 1000 kr.


Leverans inom 2-4 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 1.000 kr

Öppet köp i 14 dagar
Smartshoes