Om oss

Riekershopen och Skechers Shop In Shop är en skobutik specialiserad på två välkända och omtyckta varumärken, och som har en kunnig och serviceinriktad personal.Vi har lång erfarenhet av skobranschen och just dessa 2 varumärken har vi valt att satsa på både i vår fysiska skobutik på Oslovägen 48 Strömstad och nu på webben.

Det tyska skovarumärket Rieker har under de senaste åren skördat stora framgångar och varit i samma familjs ägo i över 5 generationer.
Med skor från Rieker får du maximal flexibilitet, minimal vikt, bredare läst samt optimal stötdämpning.
Dom använder ullfoder i många höst- och vinterskor för extra komfort. En del av Riekers skor är ”durksydda” – vilket innebär att ovandel sys fast direkt på sulan. Passformen blir överlägsen men konstruktionen är känslig mot väta – därför rekommenderar vi modeller med Rieker Tex när du väljer en höst- eller vintersko.

R-evolution är Riekers sportsko segment med snygga, sportiga och extremt bekväma skor. Som att du glömmer att du har Rieker skor på fötterna
Riekers filosofi är att erbjuda sina kunder den absolut bästa produkten i sitt slag. Varje sko testas innan den går ut till butik och måste hålla en godkänd kvalitetsstandard inom bl.a. vikt, komfort och tålighet
Ett par skor från Rieker är verkligen ett par som man kan lita på, och det bästa är att man får allt detta till så bra priser!

Riekers Code of Conduct
- Tyska sko- och läderindustrin har sammanställt en Code of Conduct som baseras på
internationella överenskommelser gällande etiska regler som omfattar ekonomiska,
sociala och miljömässiga aspekter av verksamhetens produktion. Alla beslut som tas inom
Rieker följer dessa riktlinjer – oavsett produktionsland. Denna code of conduct innefattar
följande:
-Mänskliga rättigheter Säkerheten på arbetsplatserna
- Personlig integritet (t.ex. yttrandefrihet)
- Arbetsförhållanden (löner, ledighet, arbetstider)
- Miljöskydd (materialval, utsläpp, återvinning, miljöpåverkan)
- De tyska reglerna gäller oavsett var i världen fabrikerna finns, alla anställda har samma
rättigheter och barnarbete förekommer inte, då minimiåldern på samtliga fabriker är 18 år.

Skechers är ett amerikanskt varumärke som sedan det grundades år 1992 designar skor. Varumärket grundades av Robert Greenberg och hans son Michael
Skechers är idag ett av världens ledande sko-märken som bl.a. är kända för att ha både Lifestyle, mode och fritidsskor. Under dom senaste åren har Skechers som varumärke även vuxit inom löpning, fitness och annan idrottsutövning.

Välkomna in till oss på smartshoes.se så hjälper vi dig att hitta den rätta skomodellen för just dina fötter och kontakta oss gärna om du har några frågor.


Leverans inom 2-4 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 1.000 kr

Öppet köp i 14 dagar
Smartshoes