1. Hem
  2. Artiklar
  3. Rieker
  4. Rieker skor
  5. Rieker skor dam
  •  2024-04-08
  • Smartshoes

Rieker skor dam

Från Riekershopen i Strömstad. Butik & webshop

Här på vår damavdelning finner du snygga pumps, sköna promenadskor, nätta sandaletter. Tuffa boots, snabba ballerinor och värmande stövlar. Fördelen som alla har gemensamt är att de är trendiga och bekväma. Dessutom är de snygga! Största fördelen med ett par damskor från RIEKER är att de är sköna att gå i hela dagen. Och att hitta sköna pumps har för många varit en utmaning tidigare! Du köper dina Rieker skor dam hos smartshoes.se

Rieker, skor för dam. Trendiga och bekväma

RIEKER damskor. Hos oss på Riekershopen i Strömstad  köper du bekväma skor som är extremt flexibla och sköna att gå i. Du kommer att hitta ett par Riekerskor som matchar din stil. RIEKER är alltid snabba på att följa trender på damskor och passar därför bra för alla modemedvetna kvinnor. Utan att för den sakens skull dra in på komforten! 

Miljontals kunder har redan upptäckt RIEKER och vad de har att erbjuda. Eftersom RIEKER skor finns i så många modeller så kommer du lätt att kunna hitta ett par som passar på arbetet, ett par till att ha på festliga tillfällen och ett par skor till att använda på fritiden.  

Rieker anti-stress

Den unika anti-stress funktionen som är inbyggd i sulan och i lästen gör att du slipper ömma och trötta fötter efter en lång dag. Fördelen med sulan i anti-stress är att den är stötdämpande. Och skorna är extra rymliga i de delar där fötterna har en tendens att svullna lite under dagen. Foten kommer att få det stöd och utrymme som behövs. 

Materialet i RIEKER andas bra och är hållbart eftersom det är gjort för att användas länge. RIEKER skor dam är mycket älskade för att ha på arbetet. De finns i många olika modeller och du kommer att hitta skor som passar både dressade outfits och mer casual. Alltså något för alla som använder skor! 

För dam har vi många läckra och praktiska väskor från RIEKER i sortimentet. Och bland dem kommer du att hitta en perfect match för att komplettera stilen med dina nya skor.  

Rieker skor dam, köp dem av smartshoes.se

Alla skor från RIEKER testas på komfort och tålighet innan de går ut till butik. Och för att få säljas måste de hålla kraven på kvalitetsstandard för RIEKER.

Smartshoes,se erbjuder fri frakt vid köp över 1000 kr. Och med snabb leverans så kan du snart ha dina nya RIEKER skor dam hemma.  

Riekershopen Strömstad säljer också utvalda skotillbehör och skovårdsprodukter. Därför att vi vill erbjuda dig bara det bästa!


Leverans inom 2-4 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 1.000 kr

Öppet köp i 14 dagar
Smartshoes